Klantervaringen

06-08-2014

Ik ben wesley, 32 jaar ben vanaf me 18de niet naar de tandarts geweest vanwege het toepassen van een slechte verdoving bij de tandarts. Nu 14 jaar later, resultaat bijna geen tand en kies meer in me mond, totdat ik via mijn vriendin met de narcosetandarts in aanraking kwam. Ik kan je vertellen het is het beste wat me overkomen is ze zijn daar zo relaxed, maken een grapje en stellen je op je gemak en ook mijn vriendin werd keurig op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurde tijdens de behandeling. Bij deze wil ik nog al het personeel bedanken en jullie mogen trots zijn op jullie werk!

Bedankt voor alle goede zorg vriendelijke groet, Wesley

29-07-2014

Ook ik was als de dood voor de tandarts. De geur…de mensen…het haakje. Problemen met schooltandarts en vastzetten door eigen tandarts in de stoel 30 jaar geleden zorgden ervoor dat ik nooit meer ben gegaan. 1x voor trekken kies. Beugel uit…en bekijk t maar. Tot nu 30 jaar later ik nog wat stompjes tand had en alles afgebroken in mijn kaken zat. Dagelijks ibuprofen en coldpack op gezicht. Eindelijk de moed gevat om te zoeken op internet naar een oplossing…en vond de narcosetandarts. Vanuit zeeland wel 3 uur rijden….maar ok. Het duurde nog een 9 maanden voor ik ging. Dat viel reuze mee!! Top dame als controlerend arts. Daarna nog 10 maanden voor de verzekering t vergoedde…en afgelopen 20 feb 2014 bleek ik binnen een uurtje klaar te zijn. Lekker geslapen…prima gewekt en totaal geen pijn!!!!! Perfect in slaap gebracht ook met het afleidende gebabbel van de dame die me begeleidde (Marianne?). Volgende dag werd ik gebeld, geen pijn en geen problemen met wonden of t gebit. TOP!!! Inmiddels gaat mijn oudste zoon ook binnenkort voor een grote renovatie. Ik wou SERIEUS dat ik dit jaren eerder had gedaan!!!

Lieve allemaal… Bedankt voor mijn brede glimlach dankzij jullie! Alle succes voor in de toekomst en aan alle lezers…niet uitstellen…Doen!!!
Groetjes, Sandra , Zeeuws Vlaandren.

24-06-2014

Mijn gebit was aan onderhoud toe. Door verhuizingen en slechte ervaringen heel onregelmatig naar de tandarts geweest. Weer verhuisd, en weer 2 jaar niet naar de tandarts geweest. Wat te doen, ik voelde aan alle kanten dat er wat moest gebeuren. Op zoek naar een tandarts stuitte ik op de website van de ‘Narcosetandarts’.

Dat gaf moed en vertrouwen. Het intakegesprek met de tandarts verliep heel plezierig. Gewoon mond open en laten inventariseren van wat er moet gebeuren. Oké, behandelplan, kostenplaatje, alles heel duidelijk. Het eerste gesprek met mevr. Rehwinkel was erg plezierig en trok me over de streep. De behandelingen verliepen heel soepel, iedereen is erg aardig en rustig. Narcose vond ik eng, maar er is een goede vragenlijst vooraf, en viel erg mee, je slaapt voor je het weet, omdat de anesthesioloog en de anesthesiemedewerker je op je gemak stellen door wat te vragen en te babbelen. Als je goed wakker wordt zit je al in de rolstoel, met een medewerker ernaast om te kijken of alles goed gaat.

De tandarts komt je nog even een hand geven, en vertelt wat er gebeurd is. De dag na de ingreep word je gebeld om te vragen of er nog bijzonderheden zijn. Met 2 behandelingen van 2 uur is is mijn gebit weer in orde, en kan ik naar een tandarts in de buurt. Maar mocht er ooit weer groot onderhoud nodig zijn dan weet ik waar ik moet zijn. Aan alle mensen van de Narcosetandarts (ook de gastvrouwen die ondertussen koffie en broodjes verzorgen voor de begeleiders!) een grote pluim!!

Met hartelijke groeten,
Aukje

12-01-2014
Ik ben via via bij de narcose tandarts in Alphen aan den Rijn terecht gekomen.

Op 8 januari 2014 werd ik om 0.800 uur geholpen, mijn boven en ondergebit moest getrokken worden. Bij binnenkomst werd ik heel vriendelijk ontvangen en daarna naar de wachtkamer gebracht. Vrij snel daarna kwam de assistente van de narcotiseur om een pleister op mijn arm te plaatsen. Daar ik ontzettend bang ben voor injectienaalden. Nadat deze pleister zijn werk heeft gedaan werd ik naar de behandelkamer gebracht, daar was de narcotiseur en zijn assistente aanwezig.

De tandarts die mij ging behandelen kwam mij een hand geven, en ik kon in alle rust vragen stellen aan de tandarts. Daarna werd het infuus voor de narcose ingebracht, ik heb dit totaal niet gevoerd.Na de ingreep werd ik wakker en kwam ik bij in een rolstoel in de uitslaapkamer, in de uitslaapkamer zat een aardige assistente die op mij lette zodat ik rustig bij kon komen.

Alles bij de narcose tandarts ging in een hele gemoedelijke sfeer, deze mensen weten heel goed met “angst “patiënten om te gaan.

Ikzelf heb besloten om zonder prothese naar huis te gaan, daar ik eerst mijn wonden wil laten genezen en ik naar het Centrum voor natuurgeneeskunde P.O.M.T. te Ridderkerk onder behandeling zal gaan om via laserbehandelingen mijn wonden mooi en snel te laten genezen.

Mijn prothese zou als alles goed is na 14 dagen in mijn mond geplaatst moeten kunnen worden.

Mw. Y. de Vaal

06-01-2014

Hierbij wil graag mijn ervaring delen over de behandeling die ik heb gehad bij de Narcose Tandarts.

Al sinds mijn 10e (denk ik) heb ik enorme angst voor het boren van gaatjes. Ik ben de afgelopen 20 jaar geen problemen gehad met mijn gebit, tot vorig jaar een gaatje werd vastgesteld en mij ook nog werd verteld dat de 4 oude vullingen (die er al ruim 28 jaar in zaten) vervangen moesten gaan worden. Paniek! Want dat werd een probleem, ik wilde dat gevoel niet meer meemaken.

Ik heb toen contact opgenomen met de Narcose Tandarts, formulieren ingevuld, een duidelijke kostenopgave gehad en daarna de definitieve afspraak gemaakt.

Eenmaal op de dag van de afspraak werd ik goed opgevangen, wat vragen beantwoord en daarna volgde de narcose. Alles wordt rustig uitgelegd en je kan al je vragen kwijt. Uiteraard voel je helemaal niets en wordt je weer langzaam wakker in de rolstoel onder toezicht van de anesthesioloog. Daarna krijg je nog een goede en duidelijke uitleg van de behandelend tandarts hoe de behandeling was verlopen terwijl je lag te slapen. De dag erna nemen ze keurig contact met je op om te vragen hoe het met je gaat. Voor vragen kan je altijd terecht.

Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. En, raad het iedereen aan die angst heeft. Gewoon doen! Hopelijk wordt in de toekomst de narcose ook vergoedt door de ziektekostenverzekeraars, zodat mensen met een zeer krap budget en angst toch hun probleem kunnen gaan laten oplossen. Iedereen zou deze mogelijkheid moeten hebben. Ik weet zeker dat er dan meer mensen een gezond gebit zullen hebben.

Groet, Danielle

27-08-2013

Ik ben Eefje, 33 jaar oud en niet echt bang voor de tandarts, wel voor de eeuwige pijn die er bij komt kijken.

Heel mijn leven al mishandelaars gehad als kaakchirurgen,tandartsen en mond hygiënisten, tenminste….de plaatselijk verdoving werkt bij mij niet.

Doet geen pijn mevrouw, kunt u echt niet voelen, stel je niet aan, voelt u nu nog alles? Ik heb 3 verdovingen gezet…..dat is onmogelijk. En weer niet geholpen….of een beetje met heel veel pijn. Verstandskiezen uit laten snijden…verdoving die niet werkt, en ondertussen te horen krijgen dat ik me niet moet aanstellen…………(ben toen 10 jaar niet meer geweest)

Met als resultaat dat je dan heel lang niet of nauwelijks naar de tandarts gaat. Tot die ene dag, anderhalf jaar geleden. Toch maar een keer gaan ook al heb je er weinig last van. Fouteboel…..heel erg fout. Parodontitis, vergevorderd, mijn tanden vielen nog net niet uit mijn mond. Mijn wereld storte in. Nog meer pijn….nog meer te horen krijgen ….stel je niet aan. Ik zag en voelde het al gebeuren.

En dat is dus ook een jaar lang gebeurd, elke 2 weken naar de paradontoloog. (waar ook nog niks van vergoed wordt tegenwoordig) Na de zoveelste behandeling zonder resultaat, veel pijn en een lege portemonnee heb ik tegen mijn vriend gezegd, ik ben dit beu en zoek wel wat anders, ik laat alle tanden trekken en neem een gebitje. Zo gezegd zo gedaan. Het werd de narcose tandarts. Al mijn spaargeld bij elkaar gelegd. Paps lief aangekeken. En de stap gezet. Het intake gesprek was bij mij erg gemakkelijk omdat ik al zo lang bij de para liep. Foto’s e.d waren er al. Even spieken in de mond…..ah oh…prima, dit gaan we doen. Heel duidelijk allemaal, kan nog gered worden. In ieder geval voor bepaalde tijd. Het was even schrikken van de kosten……maar ja, dat heb ik het dubbele bij de para al betaald…….oké. Ik doe het. 2x onder narcose, alles grondig schoonmaken en alle vullingen vervangen.

De grote dag. Spannend. Opgehaald worden…..die stoel zien. Krijg je weer de bibbers. Een prik in de arm…even schrikken…..viel reuze mee, kunnen zeer goed prikken. Complimenten hoor.

Even babbelen om de zenuwen weg te krijgen, en ik was weg.

En ik word weer wakker????? Beetje pijn, ergens op de achtergrond. Ik dacht bij mezelf….heb ik iets gevoeld…..nee….geen boor gehoord of gevoeld…….geen……niks…….huh…. ….wat…….kan dit…..hoe…….nog beetje suf naar de kamer gebracht. Daar kon ik wel janken van blijdschap. (Nu nog. Terwijl ik dit typ) Ik ben geholpen…..zonder pijn…..geen martel van ander half uur, maar een heerlijke rustige slaap van 2 uur….en mag nu al naar huis……het is dat ik zo suf was….anders had ik iedereen om hun nek gevlogen en er een rondje mee gedanst.

Ik zit nu thuis dit te schrijven, het is nu een paar uur geleden dat ik uit de narcose ben wakker gemaakt. Het is waar, je hebt een beetje keelpijn van het slangentje……maar geloof me….stelt helemaal niks voor, ben nu al weer aan het eten. Over 2 weken weer een afspraak voor de andere helft van mijn gebit. Het liefst zou ik morgen al gaan, dat zegt voor mij genoeg.

Woorden zijn niet genoeg om te bedanken. Toch kan het hier niet anders…..HEEL ERG BEDANKT, iedereen die me zo fantastisch heeft geholpen. En tot over 2 weken. Denk niet dat er dan nog zenuwen zijn.

Heel veel groetjes en liefs, Eefje

13-04-2013

Tot op het moment van narcose bleef ik bang, maar was binnen 3 tellen onder zeil.

Eindelijk heb ik een mooi gebit, super begeleid en nu zelfs zelfvertrouwen en durf echt te lachen. Angst was de reden dat ik vaak afgebeld heb, nu baal ik dat ik deze stap niet eerder heb genomen. Bij het onder narcose gaan bleef de tandarts er ook bij, ze waren superlief en stelden mij gerust. Ook mocht mijn man erbij blijven toen ik onder narcose ging en was er toen ik bij kwam. Jammer blijft dat ik het zo lang uitgesteld heb, nu trots op mijn gebit, waar ik mij onbewust vanaf mijn 8ste al voor schaamde door een auto ongeluk. Geloof mij, de narcose tandarts is de redding!

Marielle

02-02-2013
Lieve mensen van de Narcosetandarts,

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de voortreffelijke behandeling. Ik heb het als zeer prettig ervaren, zelfs onder narcose gaan was heel relaxt!
Mijn dank gaat speciaal uit naar tandarts Brigit en natuurlijk alle mensen die aanwezig waren bij mijn behandeling.

Ik heb nagenoeg geen napijn, alleen aan de rechterkant een beetje opgezet gezicht, heb tot nu toe maar 2 van de voorgeschreven pijnstillers hoeven in te nemen.
Ik kan nog niet goed vast voedsel eten aangezien de 2 wonden nog niet zo dicht zijn dat ik dat al durf, ben misschien een beetje te voorzichtig maar neem nu vloeibaar eten.

Ik verwacht dat vrijdag de zwelling wel af zal nemen en dat dan ook de wondjes voor een groot gedeelte al dicht zullen zijn.
Nogmaals wil ik jullie hartelijk bedanken en ik kom zeker weer terug om mijn gebit te laten bleken!

Met vriendelijke groeten,
Marian

02-02-2013

Hallo,

Ik wilde even laten weten hoe het met mij is! na omstandigheden goed heb van de narcose geen last gehad en was snel weer bij! Vannacht wel erg pijn gehad van mijn kies maar ja dat hoort er bij he. Met de nodige pijnstillers is het goed te houden. Heb wel een hele dikke wang en lijk net Nijntje hi hi. Ieder geval ben ik weer super blij dat het zo netjes is gedaan en dat ik het weer achter de rug is.

Super bedankt voor de goede zorgen ben altijd weer blij met jullie. Ik bel vd week nog even om een afspraak te maken om de opbeetplaat te passen.

Met vriendelijke groeten,
Jose

21-11-2012

Na goed overleg en nadenken maar een mail gestuurd met mijn verhaal en de vraag naar een afpraak. De volgende dag had ik al een mailtje terug dat ik 31 oktober al terecht kon voor een intake gesprek. Tijdens het gesprek met de tandarts voelde ik mij veel minder nerveus als wanneer ik naar een gewone praktijk zou gaan. Iedereen is heel vriendelijk en aardig en dat stelt je wel op je gemak. Toen ik weer thuis was heb ik na een paar weken gelijk gebeld voor een afspraak omdat ik steeds meer last kreeg van een kies.

Ik gebeld en kon gelijk drie dagen later 21 november om half 9 al terecht. Toen mijn man en ik daar kwamen werden wij gelijk weer vriendelijk ontvangen. We werden naar een wachtkamer gebracht en ik kreeg een verdovingspleister zodat ik de prik van de naald minder zou voelen. Eenmaal opgehaald en naar de behandelkamer gebracht werd ik toch wel wat nerveus. De mensen die mij onder narcose brachten waren heel vriendelijk en geduldig. Toen ik eenmaal de narcose kreeg werd ik al snel duf het laatste wat ik mij herriner is de pijn die ik even voelde in mijn hand. Na 2 uur werd ik weer wakker in een rolstoel. Ze hadden 3 kiezen en 1 tand gevuld en 1 kies is getrokken. Ik was nog wat duf en een beetje misselijk van de narcose. Na eenmaal goed bij bewustzijn te zijn gingen we naar huis.

Eenmaal thuis ben ik op de bank aan liggen en heb de hele dag pijnstilling en een beetje water gehad ook sliep ik erg veel. De volgende dag nog steeds niks gegeten alleen maar water en pijnstilling gehad en veel geslapen. Na ongeveer half 4 ben ik langzaam aan begonnen met vla eten (heel voorzichtig, bang dat er iets met de hechting gebeurd). Het eten deed mij wel een goed en na verloop van tijd voelde ik mij wat beter. Het herstel gaat redelijk snel alleen de hechting is nog wat vervelend maar gelukkig is die met een paar weken weg.

Ik voelde mij heel erg prettig bij jullie en werd goed verzorgt. Over een aantal maanden nog 3 verstandskiezen laten trekken en dan kan ik er weer en hele tijd tegen aan.

Hartelijk dank voor alles.

En voor mensen met een angst voor de tandarts, ga naar de narcosetandarts het is het zeker weten waard.

Met vriendelijke groet,

Melissa

18-10-2012

(voor ons alledrie…) was Pepe na een slaapje op de terugweg in de auto verbazingwekkend snel weer “de oude”. Ze heeft absoluut geen napijn gehad en de eerste hechting was er s’avonds al uit. Ze heeft s’middags wat appelmoes (en waterijsjes ) gegeten.

S’avonds een groot bord met soep en brood (lekker zacht eten omdat ze brood in de soep kon “soppen”). Ze heeft als een beer gegeten want ze had natuurlijk ook wel trek na zo’n lange dag. Dinsdagmorgen werd ze wakker alsof er altijd al 4 gaten in haar mond hebben gezeten, kortom niets aan de hand!

We zijn er van overtuigd dat het goede herstel van Pepe een rechtstreeks gevolg is van een goede behandeling en lieve zorg bij jullie.
Ik zal onze ervaring met mijn tandarts delen. Wellicht dat zij deze ervaring kan meenemen in het advies dat ze kan geven aan andere patiënten.

We willen jullie dan ook via deze weg enorm bedanken voor alle goede zorgen en jou in het bijzonder Manon, omdat je zo snel en adequaat een plaatsje voor Pepe hebt kunnen vrijmaken.

THANKS…

Met hartelijke groet,

Edwin, Daphne en Pepe